Flyplasstransfer og transporttjenester

Vi tilbyr transfer til Antalya flyplass og Gazipasa flyplass. Vi kan også tilby dere transport hvis dere ønsker å reise på dagsutflukter i regionen (for eksempel Alanya, Belek, Antalya og Aspendos) Priser for transfer til flyplassen i Antalya finner dere under. For annen transport ta kontakt med oss for pris.

Transfer Antalya Flyplass - Side

Pris

1-4 personer

55 Euro(en vei)

5 -7  personer

70 Euro(en vei)

8 -13 personer 100 Euro(en vei)

13 -19  personer

kontakt oss

Det koster 5 euro ekstra per barnesete man bestiller. Maks to barneseter. Forbehold om tilgjengelighet i høysesong.

Vi arrangerer våre transferer gjennom et godkjent transportfirma som har alle  de nødvendige lisenser, godkjente biler og forsikringer. Det er ikke legalt å kjøre flyplass transfer uten å ha disse dokumentene, men det finnes en rekke operatører som kjører private transfer til og fra flyplass. Formidling av transfer er kun en tjeneste vi tilbyr våre kunder som en del av vår service. Vi er nødt til å velge et firma hvor vi vet at alle papirer er i orden og hvor vi kan stole på at transfer blir utført profesjonelt.

Det finnes også store transferfirmaer (spesielt i Alanya) som kan slå sammen en rekke transferer i en buss og derfor kan holde lavere pris per person. For de som ønsker kan vi sende informasjon om denne type firmaer, men vi tar ikke noe ansvar for transferer som bestilles gjennom disse firmaene. For de som kommer med Vingreiser eller Tyrkiareiser er det også mulig å kjøre buss til Side som en del av billetten. Da vil man bli satt av på et av hotellene i Side og kan evt ta taxi derfra til leiligheten. På dagtid er det også mulighet å komme med rutebuss fra Antalya. Da tar man en taxi fra flyplassen til hovedveien (det går også bybane fra innenriksterminalen på flyplassen). Derfra går Manavgat Seyahat hvert 20 minutt frem til klokken 21.00 på vinteren og 22.00 på sommeren. Man går av bussen i Side krysset og derfra går det en minbuss til Side.

Hvis dere deler transfer med andre kunder har dere rett til 10 euro rabatt. Vær vennlig å informere oss om at dere har delt transferbussen med andre slik at vi får notert denne rabatten.

Personen som møter dere på flyplassen vil stå med et skilt hvor det står Tyrkia Invest Boliger eller Turkey Invest Properties. Vær vennlig å oppgi deres navn til denne personen for å være sikker på at det er rett person dere drar sammen med. Bussen vil kjøre dere direkte til leiligheten.

Ved normal trafikk vil turen fra flyplassen ta mellom 50 minutter og en time. Hvis sjåføren kjører uforsiktig eller hurtigere enn fartsgrensen (100 km/t) vær vennlig å ringe oss på telefon 0090 532 6328721.

For internasjonale flyvninger må dere være på flyplassen to timer før avgang. Derfor blir dere hentet fra leilighetene tre timer før flyavgang ved hjemreise. Hvis dere ønsker å reise tidligere til flyplassen må dere gi oss beskjed om dette skriftlig (på mail) senest tre dager før avreise.

Bestilling av alle tjenester gjøres ved bruk av e-mail ved å fylle ut bestillingsskemaet som dere finner på vår hjemmeside. Dere vil alltid få en bekreftelse på at bestilling er mottatt. Hvis dere ikke får en slik bekreftelse vær vennlig å sende mailen på nytt (hvis ikke er vårt firma ikke ansvarlig for disse bestillinger).