Visningstur

Har du planer om å kjøpe eiendom i Tyrkia? Da er det på tide å komme på en visningstur i Antalyaregionen. Det er viktig å bli kjent med området og de forskjellige byene før man bestemmer seg for hvor man ønsker å investere. Vi i Tyrkia Invest kan tilby eiendommer langs store deler av Middelhavskysten i Tyrkia og vi hjelper deg å finne det stedet som er riktig for deg.

På en visningstur betaler du selv for flybilletten til Antalya. Du bestemmer selv tid og lengde på oppholdet. Hvis det er ønskelig kan vi hjelpe deg å finne rimelige flybilletter. Når du kommer til Tyrkia blir du hentet av vår representant på flyplassen og kjørt til leiligheten hvor du skal bo *. Det er viktig at man får et så realistisk bilde som mulig av hva det vil si å bo i Tyrkia – derfor får du bo i en leilighet heller enn på et hotell.

I løpet av visningsturen vil du bli gjort kjent med regionen, du vil få rikelig med informasjon om kjøpeprosessen, investeringsmuligheter og du vil bli vist en rekke forskjellige eiendommer innenfor din prisramme. Du vil også få en mulighet til å bli kjent med de som jobber på vårt kontor og med de forskjellige byggefirmaer.

Dette er inkludert i en visningstur:

        -   Transport til og fra flyplass

-   Opphold i en leilighet (maks 4 personer i opptil en uke)*

-   Omvisning i regionen og av forskjellige eiendommer

-   Juridisk hjelp og finansiell rådgiving

* I lavsesong (november-mars) betaler du 150 euro leie per uke og i høysesong betaler man 350 euro leie per uke. Hvis du kjøper en bolig via oss dekker vi denne leien.