VÅRT TEAM

TYRKIA INVEST BOLIGER - NORGE

Vår agent i Norge heter Erik Dietzel og er bosatt i Sarpsborg. 

Erik er siviløkonom og har undervist bedriftsøkonomi og samfunnsøkonomi  i den videregående skole. 
Han driver nå Tyrkiainvest fra kontoret i Sarpsborg/Norge.
Erik tilrettelegger skreddersydde visningsturer for våre norske kunder. 

Kontor i Sarpsborg / Norge tlf: +47 922 67 140

TYRKIETAGENTEN - DANMARK

Tyrkietagenten, vår partner i Danmark, er drevet av Gunnhild Berg Andersen, som er bosatt i Nykøbing Mors. Gunnhild har jobbet som lærer i mange år og har også drevet med lokalpolitikk i Danmark. Gunhild og hennes mann Viggo har en flott leilighet i Side og forsøker å komme til Tyrkia så ofte som mulig både sammen med kunder og på ferie. Tyrkietagenten arrangerer visningsturer fra Danmark 

Tyrkietagentens telefonnummer er +45 97721975.

TURKIET FASTIGHETER - SVERIGE

Morten Sandgrav driver Turkiet Fastigheter, vår partner i Sverige. Morten er født i 1968 i Danmark, men bor nå i Ljusdal i Sverige og jobber hos Tollverket. Morten er gift med Ewa og de har en stor, herlig leilighet i Side, der de er så ofte som mulig. Morten svarer gjerne på alle deres spørsmål og arrangerer visningsturer fra Sverige.
Turkiet Fastigheters telefonnummer er +46 73 035 32 86

MARISA WEICKERT

Marisa Weikert ble født i Berlin, Tyskland og har senere bosatt seg i Tyrkia. Hun er kontaktperson for våre tysktalende kunder. Marisa har jobbet som representant for reisebyråer i Side i mange år. I 2018 grunnla hun sitt eget firma. Det samme året oppfylte hun sin drøm om å kjøpe en eiendom i Tyrkia. Hun vil med glede hjelpe dere hvis dere ønsker å kjøpe en eiendom i Tyrkia. Marisanın fotoğrafı ektedir

INGUNN CAN

Ingunn er født i Bergen (Norge) i 1973. Hun er utdannet fra universitetet i Bergen (språk og samfunnsfag). Hun har bodd i Manavgat siden 1998 hvor hun blant annet har jobbet som lærer og turguide. Ingunn startet opp Tyrkia Invest i 2003 og tok da sin utdannelse som eiendomsmegler i Tyrkia. Hun er også autorisert tolk og jobber mye for det tyrkiske rettsvesen. Ingunn er ansvarlig for juridiske spørsmål, oversettelser, kontrakter og offentlig administrasjon av firmaet.

BARAN CAN

Baran er født i Kars (nord-øst Tyrkia) i 1970. Han studerte administrasjon og statsvitenskap ved Universitetet i Istanbul. Etter at han fullførte universitetet i Istanbul bodde han  to år i Norge hvor han studerte norsk språk og litteratur. Han har bodd i Manavgat siden 1998. Her har han jobbet mange år som autorisert turguide og er også autorisert tolk. Baran er ansvarlig for salg og den daglige drift av firmaet.

SAVAŞ SERBEST

Savas er født i Kars i 1991. Han er utdannet elektriker og rørlegger. Savas har jobbet for vårt firma siden han var nyutdannet og er den som kommer løpende hvis du har et teknisk problem i din bolig. Han er ansvarlig for kontroll av boliger og teknisk vedlikehold.

FATMA CAN

Fatma er født i Istanbul i 1994. Hun har studert administrasjon og statsvitenskap ved universitetet i Antalya. Hun har også vært som utvekslingsstudent i Sarajevo. Fatma jobber på kontoret og har ansvar for regnskap, bestillinger av ettersalgstjenester og oppfølging av korrspondanse.

SADİSE YEŞİLTAŞ

Sadise er født i Ordu ved Svartehavskysten i 1972. Sadise har jobbet for vårt firma siden 2006. Hun er den personen som sørger for at både vårt kontor og kundenes leiligheter er skinnende rene når de kommer på ferie. Når hun har tid lager hun også fantastisk god mat til oss på kontoret.